10 Nisan 2013 Çarşamba

BMW M5 MİSSİON


Hamann BMW M5 Mission oldukça iddialı bir görünüme sahip, genişletilen hava girişlerinin altına yerleştirilmiş ön spoiler, ön splitter, LED gündüz farı, yeni ön ızgara ve üstüne yerleştirilen parça ile rüzgar akımının ön bölüm ve farların üzerinden daha kolay olması sağlanmış.
Adeta usta bir terzi gibi arabaya şekil veren Hamann Motorsport, her iki yandan otomobili 30 mm daha genişletirken aracın hafiflemesini sağlamış. Tüm parçaların gerçek karbondan üretilmesi ile otomobile sadece 3.2 kg ağırlık yüklemiş. Bu ağırlık içerisinde arkaya yerleştirilen spor kanat, yan eteklikler de dahil.
Hamann Motorsport Mission BMW M5 modelinde 21 inç “Anniversary Evo Hyperblack” model jant sunulurken opsiyonel olarak Formula jantıda tercih edilebiliyor. Hamann Mission M5 asfalta daha sağlam yapışması için 35mm alçaltılırken önde 265mm, arkada ise 305 mm lastikler kullanılmış.
Hamann, BMW M5 Mission’ın iç bölümü ile ilgili resim paylaşmazken dış bölümde olduğu gibi Alpine-Beyaz renk kullanıldığını belirtti. Detaylı bilgiye www.HAMANN-MOTORSPORT.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder