16 Ocak 2013 Çarşamba

HYUNDAİ HCD 14


Hyundai firmasının çevre dostu elektrikli otomobillerinin en son temsilcisi olan Hyundai HCD-14 modeliyle lüks otomobil dalındaki rakiplerine nazire yapıyor. Hyundai Operasyonlar Bölüm Başkanı yaptığı açıklamada “Hyundai’nin Premium marka imajını yükseltmek için hazırladığımız en önemli yeniliklerden birisi.”
Hyundai HCD-14 Genesis Konsept ön kısımda oldukça dikey bir ızgaraya sahip olurken, yan görünüme bakıldığında ise klasik spor sedan otomobil coupe ile birleşen bir ambiyans hakim. Oldukça kaslı bir görünüm sunan arka bölüm  ise süper duruyor.Karbon fiber parçalara sahip olan Hyundai HCD-14 Genesis Konsept oldukça büyük jantlar üzerinde yürüyor.
Arkadaş itişli olarak tasarlanan Hyundai HCD-14 Genesis Konsept beş noktadan bağlantılı ön ve arka süspansiyonları, stabilizasyon mekanizması ve multi-mode elektrikli direksiyon sistemiyle güvenli bir sürüş özgürlüğü sunmaya çalışıyor.
Hyundai HCD-14 Genesis Konsept kaputunun altında da etkileyici bir motora sahip. Doğrudan enjeksiyonlu 5.0 litre hacimli V8 motor kullanılmış. 8 ileri otomatik şanzıman tercih edilen konsept modelde sürücüyü tanıyan ve kullanım özelliklerine göre ayarlar yapan optik bir tanıma sistemi sunulmuş.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder