14 Mart 2013 Perşembe

SKODA OCTAVİA 2013


1.4 TSI/122 Hp motor ve 7 ileri DSG şanzıman seçeneğine sahip Yeni Octavia, Skoda showroomlarında yerini aldı.
Ağustos ayının ikinci yarısında showroomlarda yerini alan yeni Octavia, 1.4 TSI motoruyla, yüksek performansını, yakıt ekonomisi ile birleştirerek segmentinde bir adım öne çıkıyor.
Yüksek performanslı 1.4 TSI/122 HP motor, 100 kilometrede 6.3 lt yakıt tüketimi ile dikkat çekerken, 147 g/km karbondioksit salınımı ile Skoda’nın greenline serisi ile yakından tanınan çevreye gösterdiği hassasiyet özelliği Octavia 1.4 seçeneğinde de kendisini gösteriyor. Octavia, 7 ileri çift kavramalı DSG (tiptronik) şanzıman seçeneği ile hem yakıt ekonomisi hem de manuel vitesi aratmayan performans özellikleri ile kesintisiz sürüş keyfi sunuyor.
Yeni Octavia‘da, ön ve arka farlar, dizaynı ile dikkat çeken ön ızgara ve yeni tasarım tamponlar ilk değişiklikler olarak göze çarpıyor. Yeni yüzüyle daha da sportif ve elit bir hava yakalayan yeni Octavia, iç tasarımı ve kalitesi ile de bir üst segmenti zorluyor.
Yeni Octavia’da bulunan ESP elektronik sabitleme sistemi ve onunla birlikte çalışan ABS, EBV, MSR, ASR, EDS, HBA, DSR ve ESBS sistemleri Skoda’nın güvenliğe verdiği önemin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. En baz modelden itibaren sunulan sürücü ve ön yolcu hava yastıkları ve yan hava yastıkları ile Elegance versiyonunda  ek olarak yer alan perde hava yastıkları Octavia`nın güvenlik donanımının öne çıkan en büyük özelliklerinden biri. Genişlemiş yüzeye sahip olan dış dikiz aynaları ve 5. nesil park sensörlerinin yardımı sayesinde Octavia’nın kontrolü daha da kolaylaşıyor.
Yüce Auto, Yeni Octavia ile de üstün ürün kalitesini uygun şartlar ile tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder