29 Mart 2013 Cuma

YENİ OPEL ASTRA SEDAN


Şık, seçkin ve nezih.

Yeni Opel Astra Sedan’ın sürüşü, görünümü kadar dinamik. Mükemmel bir direksiyon tepkisi ve olağanüstü süspansiyonuyla sizi yola bağlıyor. Buna hassas ve verimli motorları eklediğinizde ise sonuç canlı bir sürüş deneyimi oluyor.

Etkileyici alan ve esnekliğe sahip şık bir otomobil mi arıyorsunuz? Yeni Opel Astra Sedan’ın sıradışı özelliklerine bir göz atın.
  • Baş döndüren çarpıcı tasarım
  • Üstün konfor donanımı
  • Sıradışı sürüş dinamikleri
  • Hassas tepkili motorlar
  • Son teknoloji ürünü güvenlik özellikleri

Hayret veren oranlara sahip Yeni Opel Astra Sedan ile tanışın. Rekabeti gölgede bırakın.Dış tasarımın zarafeti, Yeni Opel Astra Sedan’ın iç tasarımına da yansıyor. Sürücü odaklı benzersiz ergonomiler, 5 kişiye kadar üstün kalite konfor ve akıllı saklama imkanları sunuyor.


En yeni teknolojiyle tamamen etkileşim içinde olduğunuzda sürüş daha kolay, daha güvenli ve daha konforlu oluyor. Yeni Opel Astra Sedan, ruh halinize ve tarzınıza uyan farklı bir sürüş keyfi sunuyor.

Yakıt tasarrufu sağlayan temiz ve güvenilir güç, Yeni Opel Astra Sedan’ın anahtar özelliklerinden biri. Kapsamlı benzinli ve dizel motor seçenekleri arasından seçiminizi yapın.

Son teknoloji ürünü Opel’in SAFETEC® aktif ve pasif güvenlik sistemleri, tüm Opel modellerinin karakteristik kalite işaretidir. Yeni Astra Sedan ile güvenlik hiç bu kadar şık ve kapsamlı olmamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder