20 Temmuz 2012 Cuma

HYUNDAİ YENİ İ20 ÖZELLİKLERİ

Direksiyona geçtiğiniz andan itibaren ona bayılacaksınız. O da bu sevginizin karşılığını fazlasıyla verecek. Işık ve far sensörleri, geri görüş kamerası, otomatik açılan yan aynaları, aydınlatmalı ve soğutmalı torpido gözü, anahtarsız giriş fonksiyonu, otomatik kararan dikiz aynası, hız sabitleyicisi ve birçok özelliğiyle, tüm ihtiyaçlarınızı anında hissedecek ve hemen harekete geçecek.

Sahip olduğu yeni görünüm, Yeni Hyundai i20'nin tasarım estetiğini bir adım öteye taşıdı. Gövdesindeki belirgin hatların yanı sıra, LED gündüz sürüş farları, gövdeye doğru uzanan ön far tasarımları gibi detaylarla sportif bir dış görünüşe kavuştu.
Güvenliğiniz için her şey düşünüldü.yeni-i20-hyundai
Yeni i20'de standart olarak sunulan sürücü ve yolcu hava yastıkları, emniyet kemerinin takılı olduğu durumlarda etkin bir koruma sağlar. Ayrıca kol ve göğüs kafesini koruyan yan hava yastıkları, başı koruyan perde hava yastıklarıyla dört bir taraftan koruma altındasınız.

Gelişmiş Motor Teknolojisi
Yüksek performansı ekonomiyle birleştiren Yeni i20'yi, dizel veya benzinli motor seçenekleriyle tercih edebilirsiniz. Yeni i20, sunduğu düşük yakıt tüketiminin yanı sıra düşük karbon emisyonu ile çevreye karşı duyarlı bir otomobildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder