4 Temmuz 2012 Çarşamba

OPEL AMPERA GELİYOR

Heykel sanatı ve Alman hassasiyeti – Opel Ampera’nın şık aerodinamiği emisyondan arınmış sürüşe katkı sağlar. Sürücü veya yolcuların fedakarlıkta bulunmasına gerek yok: Ampera 5 kapılı, dört kişilik ve 300 litre depo kapasitesine sahip modern bir otomobilin alan, konfor ve rahatlık özelliklerini sunmaktadır.

Opel Ampera (2012)

Aerodinamik sanatı

Sportif aerodinamik, sürüş aralığının en üst seviyeye çıkmasına yardımcı olur. Tampon ve dış aynalar etrafındaki hava akışı optimize edilmiştir; arka tarafta özel olarak tasarlanmış spoylere ve ayırt edici özelliklere sahiptir.

Ön ızgara üzerindeki polikarbonat kapaklar ve 17”, beş tel tasarımlı spor alaşımlı jantlar üzerindeki disk ekleri gibi hafif malzemeler kullanılmıştır. Bu hafif malzemeler kritik hava akışı alanlanlarında aerodinamik çekişi azaltmaya yardımcı olur.

Heykelsi şekiller ve anlamlı hatlar

Çarpıcı, bumerang şeklindeki ön farlar alt sis farları ile kusursuz bir şekilde entegre olur. Otomobil, belirgin olarak önde ve arkada görülen dinamik alçak bir duruşa sahiptir. Yeni çarpıcı Opel logosu ön ızgaraya ve arkadaki krom bar üzerine yerleştirilmiştir.

Arka tamponun dış kenarındaki dikey yuvalar otomobile yere yakın sportif bir görünüm kazandırır. Uyumlu marşbiyeller ve arka tampon ile birlikte eşsiz İnci Beyazı Elmas rengi otomobilin dinamik görünümünü vurgular.

Taviz vermeyen günlük sürüş konforu

Yeni yüksek kalite ve ileri teknoloji malzemeler, Opel Ampera içindeki atmosferi oluşturmaktadır. Çok yönlü görüş açısı, sürücü odaklı kokpit, geniş alan, 4 yetişkin için kafa ve ayak koyma yeri ile 300 litrenin üzerindeki bagaj hacmi mükemmel bir yolculuk ve sürüş ortamı sağlamak için yeniden düşünülmüştür.

Eşsiz Jet Black (koyu siyah) tasarıma sahip iç mekan dekorunda baharat kırmızısı ve gösterge panelinin orta konsolu üzerindeki koyu parlak metalik boya bir arada kullanılmıştır.

Kapıların dekoru, ikonik temaların kullanımı aracılığıyla otomobilin elektrikli özelliğini vurgular. Entegre değiştirici, iki bilgi ekranı ve dokunmatik haber-eğlence merkezi ile Ampera tamamen elektrikli bir kullanıcı deneyimi sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder