29 Temmuz 2012 Pazar

SKODA YETİ İÇİN SÜPER FIRSAT

 Türkiye yollarında donanımı ve üstün teknolojisi ile farklılığını ortaya koyan Skoda Yeti’nin tüm model ve motor seçeneklerine, yüzde 0.79’a indirilen faiz oranlarıyla sahip olmak artık çok kolay. Düzenlenen  bu kampanyada faiz oranı sabit tutulurken vadeler 6 aydan başlıyor ve 60 aya kadar çıkabiliyor.

Türkiye’ye pazarına girdiği ilk günden bu yana segmentinde farklılık yaratan Skoda Yeti, şimdi çok uygun faiz oranı ve bütçeye göre şekillendirilebilen vadeler ile satışa sunuluyor. Skoda Yeti için VDF işbirliği ile düzenlenen kredi kampanyasında faiz oranını yüzde 0.79’a indirilirken 6 aydan başlayan vadeler 60 aya kadar çıkabiliyor. Şehir içi günlük kullanımının yanında eğlence otomobili olarak da tasarlanan Yeti`nin özellikle şehir içi kullanımda otomatik şanzıman  ve yüksek sürüş pozisyonu arayan bayanların da tercihi olan 1.2 TSI motor seçeneğinde 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG otomatik şanzıman seçenekleri bulunuyor. 1.2 TSI motor seçeğinin yanında kampanyaya dahil olan 2.0 TDI 4x4 Motor seçeneği ile üstün performansı doyasıya yaşatacak bir Yeti’ye sahip olmanın şimdi tam zamanı.
Yeti, tasarımında, sağlam bir arazi aracı karakterine sahip kimliğini korurken, kompakt boyutlarıyla kullanım kolaylığı da sağlıyor. Kullanışlı bagaj hacmi, artırılan güvenlik önlemleri ve başarılı yol tutuşuyla Skoda Yeti güvenliği ve insan yaşamını ön planda tutan bir araç olarak dikkati çekiyor. Göz alıcı tasarımı, üstün teknolojisi ve cazip fiyatı ile sınıfında en çok tercih edilen araçlardan biri olan Yeti için düzenlenen bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için Yüce Auto’nun tüm yurda yayılan Skoda showroomlarına uğramanız yeterli. Skoda Yeti 39 bin 990 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder